Draaistroomdispuut WALDUR

Wie is Waldur?

DSD WALDUR is de studievereniging voor masterstudenten van de faculteit Electrical Engineering van de Technische Universiteit Eindhoven, in de specialisatie richtingen:

Deze specialisatie richtingen zijn onderverdeeld binnen de "Electrical Energy Systems (EES)" en "Electromechanics and Power Electronics (EPE)" capaciteitsgroepen. Ook trekken wij steeds meer masterstudenten aan van de master "Sustainable Energy Technology (SET)"


Doel van Waldur?

Het doel van Waldur is de studenten van deze richtingen en het bijbehorende bedrijfsleven aan elkaar te koppelen. Dit doen wij voornamelijk door het organiseren van: excursies, lunchlezingen, studiereizen en (netwerk)borrels. Daarnaast brengen wij tweemaal jaars een magazine uit, de Gjallar, waar verslagen van onze activiteiten in komen. Voor bedrijven is dit een mooie manier om te adverteren bij de studenten, maar ook bij onze begunstigers (Oud leden van Waldur in het bedrijfsleven). Sinds kort hebben we ook een Linkedin groep, waardoor we de efficiŽntie van ons grote netwerk kunnen verhogen.

Copyright © 2001 - 2013 DSD WALDUR
Reacties: Webmaster

 

WALDUR is WALDUR en WALDUR is WALDUR en
WALDUR is WALDUR en WALDUR is WALDUR en
nu staat er heel vaak WALDUR op deze pagina