Draaistroomdispuut WALDUR

Lid worden van DSD Waldur

Lidmaatschap

Draaistroomdispuut Waldur is een dispuut van de e.t.s.v. Thor en bedoeld voor studenten die geÔnteresseerd zijn in, zich willen oriŽnteren op of hebben gekozen voor de vakgebieden van de elektrische energietechniek, electromechanica en/of vermogenselectronica. De lidmaatschapsbijdrage bedraagt slechts € 2,50 per jaar. Voorwaarde voor het lidmaatschap is dat je (buitengewoon) lid bent van de e.t.s.v. Thor en je je propedeuse hebt behaald. Ben je geen lid van e.t.s.v. Thor dan is het mogelijk lid te worden van Waldur alleen moeten wij dan € 5,- per jaar vragen

Als lid van DSD Waldur kan je deelnemen aan alle activiteiten zoals (buitenlandse) excursies, lunchlezingen, symposia en ledenavonden. Daarnaast kan je ook actief worden binnen Waldur.

Als je lid wil worden kom dan aan op de Waldurkamer (IM 1.05b), bijvoorbeeld 's maandags tijdens het wekelijkse koffie-uurtje in de pauze, of stuur een e-mail naar de Secretaris.

Begunstigers

Voor oud-leden en medewerkers van de faculteit is het mogelijk om begunstiger te worden van Waldur. Het begunstigersschap kost Ä 15,00. Een begunstiger heeft de volgende voordelen:

Heeft u geen interesse om begunstiger te worden van Waldur, dan kunt u nog steeds betrokkene van Waldur blijven. Dit is gratis, u wordt per e-mail op de hoogte gehouden en u wordt uitgenodigd voor een klein scala aan (promotionele) activiteiten.